Lepje meg, és ajándékozza meg szüleit, nagyszüleit egy tanfolyami beiratkozással!


A tanfolyam elvégzése után szülei, nagyszülei jól tudják majd kezelni a PC-t, tudnak levelet írni, interneten keresztül kapcsolatot tartani a családdal, ismerőseikkel. Az interneten keresztül bejárhatják a világot, tartalmasan tölthetik nyugdíjas éveiket. A tanfolyam alatt is barátokat szerezhetnek Vége az unatkozásnak! A tanfolyam gépkezelés , szövegszerkesztés, internet használat 30 óra A tanfolyam díja: 12.000 Ft Amennyiben érdekli ez a hasznos időtöltés szóljon nyugdíjas barátainak is. Amennyiben igény merül fel olcsó haszált gép vásárlásában is segítséget nyújtunk. Karbantartjuk, frissítjük meglévő gépét.

Egy modul ára: 4.000 Ft/fő


A tanfolyam indítása minimum 10 fő esetén folyamatos.
Érdeklődni lehet +3630/9466-070 telefonon.
Jelentkezés folyamatos, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével postai úton elküldve, regisztrációval vagy személyesen a Győr, Kertész utca 54 szám alatt lévő oktatóközpontunkban lehetséges.
Szóljon barátnőjének is, ismerősök között jobb tanulni!
[Regisztrációval]
vagy
[Jelentkezési Lap Letöltésével] postai úton.

Digitális készségek mindenkinek – az alapoktól az ECDL-ig

A program alapvető célja: az IKT 0-1 szint alapvető digitális kompetenciáinak elsajátítása. A képzési programmal elérendő, hogy a résztvevők megfeleljenek az információs társadalom legalapvetőbb elvárásainak, azaz alap szinten tudják használni a számítógépet és az internetet, javítva ezáltal a programban résztvevők életminőségét, javítva munkaerő-piaci lehetőségeit.

Digitális készségek mindenkinek – az alapoktól az ECDL-ig

Ajánlott 3 modul:

megnevezés modulszám
2. ECDL Operációs rendszerek 2. modul
3. ECDL Szövegszerkesztés 3. modul
4. ECDL Internet és kommunikáció 4. modul
Ś 2009 Graf-Get Kft.
Cím: 9026 Győr, Kertész utca 54. Telefon: (96) 527-158 Fax: (96) 527-158
E-mail nekünk